Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 21.06.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Будистки храм в Манастира Ликир, Индия – 360˚ Панорама

Будистки храм в Манастира Ликир, Индия – 360˚ Панорама

Будисткият Манастир Ликир в Ладакх е на почти 1000 години и е едно от онези места, които ви карат да забравите за настоящето, за да отдадете почит на историята. Представете си как монасите са се събирали с векове на това място, за да пеят, медитират и да се молят.

По време на престоя си в Манастира Ликир можете да останете в пълно уединение – единствения човек, които ще срещнете е самотен монах, следящ за реда и напомнящ на посетителите да събуват обувките си преди влизане в храма.

На снимката по-горе: 7,6 метрова позлатена статуя на Буда е най-голямата гордост на монасите тук.

Будистки храм в Ликир, Ладакх

Място за усамотение и молитва

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Будистки храм в манастира в Ликир“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация