Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 22.12.14 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Централната улица на Хайде парк – 360˚ Панорама

Централната улица на Хайде парк – 360˚ Панорама

Макар и слабо известен в България, Хайде парк (Heide Park) е един от най-интересните и екстремни увеселителни паркове в Европа и вторият по големина парк в Германия.

 

 

Чрез панорамата по-долу имате възможност да се разходите по централната му алея, която е в декорирана в стил „Див, див запад“. След това отделете време да отидете на бърза разходка из най-екстремните атракции, с които разполага Хайде парк, чрез нашата галерия.

Повече за атракциите, както и календар с работните дни и часове и планираните събития можете да намерите на официалния сайт www.heide-park.de.

Не забравяйте да прочетете статията за Хайде парк, публикувана в категория ИДЕИ, за да разберете как сами да организирате екскурзия до парка за вас и вашите тинейджъри, както и колко би ви струвало това удоволствие.

За да видите панорамата на цял екран, използвайте бутона Бутон цял екран в горния десен ъгъл на рамката. За да се „огледате“, използвайте инструмента в горния ляв ъгъл или кликнете и задръжте левия бутон на мишката върху изображението, след което „влачете“ в желаната посока. За отдалечаване или приближаване можете да използвате скрол бутона. В режим „цял екран“, за навигация можете да използвате и стрелките на клавиатурата.
 

Иска ли ви се да правите подобни панорами сами? Вече е съвсем лесно!

Инсталирайте това приложение на вашия телефон с Android или iOS, отделете малко време, за да се уверите само колко лесно е в действителност!

Google (Photo Sphere) Camera

Правете 360˚ Панорами на любите си места и събития по целия свят, качете ги в Google maps автоматично и ни изпратете линка, заедно с кратко описание, а ние ще ги публикуваме в тази рубрика.

Работи офлайнПриложението не изисква мрежова свързаност, за да работи. Ако сте активирали функцията за автоматично качване, панорамната снимка ще бъде качена когато сте онлайн.
freefree


Последна актуализация: 10 ноември, 2015г.

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация