Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 22.12.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Воден парк Tropical Islands в Берлин – 360˚ Панорама

Воден парк Tropical Islands в Берлин – 360˚ Панорама

„Разходете“ се по златистият пясък на плажа в Тропикъл Айлъндс, разположен край най-големият закрит басейн на нашия континент и сред най-големите и гъсти „екваториални“ гори в Европа.

Панорамата ще ви помогне да си представите гигантските размери на „похлупака“ над тропическия рай, който позволява дори в най-студените зимни дни да се чувствате все едно се намирате на райски остров. В дъното се виждат силуетите на девет етажните водни пързалки, които изглеждат като забавления за деца на фона на огромната сграда, в която се намират.

Повече относно работното време на комплекса, цени за вход и нощувки, шоу програми и напътствия за пристигане, ще намерите в статията, от категория ИДЕИ на Лудия Пътешественик:


За да видите панорамата на цял екран, използвайте бутонът Бутон цял екран в горния десен ъгъл на рамката. За да се „огледате“, използвайте инструмента в горния ляв ъгъл или кликнете и задръжте левия бутон на мишката върху изображението, след което „влачете“ в желаната посока. За отдалечаване или приближаване можете да използвате скрол бутона. В режим „цял екран“, за навигация можете да използвате и стрелките на клавиатурата.
 

Още запленяващи панорами от Тропикал Айлъндс:

Иска ли ви се да правите подобни панорами сами? Вече е съвсем лесно!

Инсталирайте това приложение на вашия телефон с Android или iOS, отделете малко време, за да се уверите сами колко лесно е в действителност!

Google (Photo Sphere) Camera

Правете 360˚ Панорами на любите си места и събития по целия свят, качете ги в Google maps автоматично и ни изпратете линка, заедно с кратко описание, а ние ще ги публикуваме в тази рубрика.

Работи офлайнПриложението не изисква мрежова свързаност, за да работи. Ако сте активирали функцията за автоматично качване, панорамната снимка ще бъде качена когато сте онлайн.
freefree


Последна актуализация: 18 декември, 2015г.

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация