Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 11.04.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Експедиция до Антарктида – 360˚ Панорама

Експедиция до Антарктида – 360˚ Панорама

Намираме се на борда на кораба „G Adventures MS Expedition“, на път от Антарктида към Аржентина. При навлизането в канала Лемар капитанът кани всички пасажери на палубата, за да се полюбуват на една от най-сниманите от туристи местности на ледения континент.

 

За да е още по-незабравимо изживяването, преди да излязат на горната палуба, на пътниците е позволено да посетят мостика и да видят как капитанът навигира плавателния съд между айсбергите с помощта на приборите и инструментите.

Особено подходящо време за снимки е по залез слънце, когато сенките на стръмните скали създават неповторима атмосфера, ако все пак се случи да преминете от тук рано сутринта, може да се утешите с посещение на остров „Буут“ (Booth Islnad), който е заселен от пингвини. Тъй като те никога не са били преследвани и ловувани, може да имате шанс да се срещнете от близо с тези малки дружелюбни приятели.

360-grad панорама към канала Лемар

Първото плаване през канала е през 1898г

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Експедиция до Антарктида – преминаване през канала Лемар“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация