Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 16.08.16 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Пивоварната Страхов в Прага – 360˚ Панорама

Пивоварната Страхов в Прага – 360˚ Панорама

Смята се, че пивоварната на манастира Страхов (днес Klášterní pivovar Strahov) е създадена през XIII – XIV век. Тя се намира в сграда, собственост на манастира, който е основан от Крал Владислав II през 1142г. През 1628г. игумен Kašpar z Questenberka решил да построи модерна, напълно функционална пивоварна на мястото, където тя се намира и днес. Тя е затворена през 1907г. и е възстановена почти 100 години по-късно – през 2000г. Днес тя може да посрещне до 350 гости в три помещения – самата пивоварна (препоръчваме ви да потърсите място първо тук), ресторант Св. Норберт и градината между тях. Всяко помещение има собствена специфична атмосфера.

Входът към пивоварна Klášterní

В салона с пивоварната инсталация

Klášterní може да посрещне 350 гости

Кликнете върху снимката, за да отворите нов прозорец с панорамата. Файлът изисква Adobe Flash Player и не е подходяща за мобилни устройства.

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Покажи повече This picture loads on non-supporting browsers.

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация