Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 25.12.14 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Коледен базар в Стария град на Аугсбург – 360˚ Панорама

Коледен базар в Стария град на Аугсбург – 360˚ Панорама

Здрачът се спуска над бароковите сгради обграждащи площада в Стария град на Аугсбург. Баварска атмосфера изпълва базара, от който се носят аромати на печени кестени, братвурстове, картофени пайове и греяно вино с канела. На почит е също и Коледния щолен.

 

Панорамата ви пренася на един традиционен Коледен базар, малко след залез слънце. Хората се стичат след края на работния ден и разменят универсалния баварски поздрав „Servus“, придружен с ръкостискания. Само след няколко часа, с напредването на вечерта ще се покачи и градуса на настроението и тогава целият град ще се забавлява заедно – на Коледа.

Коледен базар на свечеряване

Коледния базар в Аугсбург, Германия на свечеряване

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Коледен базар в Аугсбург“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация