Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 11.04.17 в 360˚ ПАНОРАМА, МЕСТА | 0 коментара

7 незабравими панорами от гръцките острови

7 незабравими панорами от гръцките острови

№ 2

Плажът на корабокрушението (Навайо), о.Закинтос


Панорама от обградения от високи скали плаж Навайо, известен още като „Плажът на контрабандистите“ (поради изоставения на брега кораб, превозвал нелегално цигари). До тук можете да стигнете само по вода. Мястото е популярна дестинация за любителите на екстремни преживявания – скоковете от високите скали обаче отнели живота на британец през 2012г.

Най-бързият начин да стигнете до остров Закинтос е с полет до л. Атина, наемане на автомобил и придвижване на 350км на запад, където да се качите на ферибот.

№ 3

Саракинико, о.Милос


Красивите, чисто бели вулканични скали в северната част на остров Милос са популярна дестинация сред туристите и любимо място за снимки на фотографите. Мястото често е оприличавано като лунен пейзаж, заради формата на скалите, но именно в нощите с пълнолуние можете да се насладите на най-незабравимите гледки. Не е препоръчително да сте тук ако духа силен северен вятър.

Остров Милос не разполага с летище, затова ще трябва да се качите на ферибот от Санторини или Пирея.

Не пропускайте следващите 2 панорами на страница 3!

Страници: 1 2 3 4

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация