Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 16.01.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Плажът Mazunte в Мексико – 360˚ Панорама

Плажът Mazunte в Мексико – 360˚ Панорама

Каква е вашата представа за перфектния плаж? Ако тя включва златист пясък, палми и заобикалящи го скали, без почти никакви хора, то ще искате да се потопите в идилията на едно райско кътче на брега на Тихия океан.

 

Дан и Одри (фотографите) съветват евентуалните посетители да станат рано и така ще имат целия плаж само за себе си. Разбира се, повечето от нас, живеещите в България, едва ли ще имат шанса да се вслушат в този съвет, затова остава утехата да се насладим на прекрасната панорама.

Плажът Мазунте в Мексико

Спокойствие и релакс с гледка към тихия океан

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Плажът Mazunte в Мексико“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация