Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 26.12.14 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Пътуване в планините Чапманс пийк, Кейптаун – 360˚ Панорама

Пътуване в планините Чапманс пийк, Кейптаун – 360˚ Панорама

Стръмни скалисти склонове се спускат в сините води на океана, докато вълните се разбиват в тях изхвърляйки пяна във въздуха – това е гледката, която се открива пред вас, когато се движите по тесния криволичещ път в планините Chapman’s Peak, почти достатъчно широк, за да се разминат две коли.

 

Инструкции за употреба: Извадете вентилатор. Седнете на място огряно от слънчева светлина. Включете вентилатора и го насочете така, че да духа право към вас. Пуснете си музика и отворете панорамата на цял екран. Докато я разглеждате си представете, че се движите със свален прозорец и бясна скорост по острите завой край Кейптаун, ЮАР.

Живописна панорама на Чапманс Пийк

Назъбените скали на Чапманс Пийк се спускат в сините води на океана

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Пътуване из Чапманс пийк“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация