Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 25.02.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Различна перспектива на Мачу Пикчу – 360˚ Панорама

Различна перспектива на Мачу Пикчу – 360˚ Панорама

Древния град Мачу Пикчу е зашеметяващ от където и да го погледнете. „Огледайте“ се наоколо (включително надолу и нагоре) и се почувстайте кацнали на високия планински връх, където на 2430 метра надморска височина се извисява крепостта на великия владетел Пакачути.

 

С тази панорама можете да се пренесете на ръба на пропастта, върху една от терасите, които Инките са построили преди повече от 500 години – без каквато и да било техника, с която да местят камъните. На тези тераси са се отглеждали селскостопански култури, с които се е изхранвало населението на свещения град (предполага се, че тук са живеели над 1200 души).

Machu Picchu - градът на Инките

Нестандартен поглед към древната крепост

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Различна перспектива на Мачу Пикчу“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация