Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 12.02.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Традиционно виенско кафене – 360˚ Панорама

Традиционно виенско кафене – 360˚ Панорама

Потопете се в атмосферата на Café Sperl, традиционно виенско кафене, създадено през 80-те години на XIX век. Вземете си вестник на немски, английски, френски или пък италиански език, както и чаша меланж (кафе с мляко) и се насладете на остатъка от деня.

 

На рецепцията ще откриете 80 годишният г-н Щауб, който в този момент разказва на своите посетители (Дан и Одри) истории за това по каква причина стените са пребоядисани в жълто, защо предпочита да наема за персонал жени пред мъже и други значими събития от над 40-те години през които успешно управлява кафенето.

Традиционно виенско кафене

Поглед към салона на над 130-годишното Café Sperl

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Традиционно виенско кафене“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация