Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 22.12.14 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Фестивала Рощилиада в Лесковац – 360˚ Панорама

Фестивала Рощилиада в Лесковац – 360˚ Панорама

Приятния мирис на печено месо, съпроводен от издигащи се пушеци и висящи мръвки ще приковат вниманието ви, поне за кратко. Но постепенно ще започнете да осъзнавате, че фестивала не е нищо повече от преградена с метални заграждения улица, по която на почти безразборен принцип са построени ресторанти и сергии, от които можете да купите както плескавица, така и чорапи. Все пак ако посетите Рощилиада вечерта, мрака ще скрие част от недоразуменията и ще преживеете една приятна вечер с възможност да завържете много социални контакти.

 

 

Цените на бирата и скарата на Рощилиада са много над нормалните за Лесковац, докато тези на съпътстващите „изделия“, като дървени скулптури, каменни чешми и пиратски дискове са по договаряне. Остава въпроса и къде да се отървете от бирата и вешалиците, които сте погълнали, тъй като малкото на брой химически тоалетни са в отчайващо състояние, особено ако посетите фестивала към края му.

Всички за Фестивала на сръбската скара, както и полезни съвети в случай, че сте решили да го посетите, можете да прочетете в статията за Рощилиадата в Лесковац. Не пропускайте и галерията, посветена на темата.

За да видите панорамата на цял екран, използвайте бутона Бутон цял екран в горния десен ъгъл на рамката. За да се „огледате“, използвайте инструмента в горния ляв ъгъл или кликнете и задръжте левия бутон на мишката върху изображението, след което „влачете“ в желаната посока. За отдалечаване или приближаване можете да използвате скрол бутона. В режим „цял екран“, за навигация можете да използвате и стрелките на клавиатурата.
 

Иска ли ви се да направите подобна панорама сами, при посещението си на Рощилиада? Вече е съвсем лесно!

Инсталирайте това приложение на вашия телефон с Android или iOS, отделете малко време, за да се уверите само колко лесно е в действителност!

Google (Photo Sphere) Camera

Правете 360˚ Панорами на любите си места и събития по целия свят, качете ги в Google maps автоматично и ни изпратете линка, заедно с кратко описание, а ние ще ги публикуваме в тази рубрика.

Работи офлайнПриложението не изисква мрежова свързаност, за да работи. Ако сте активирали функцията за автоматично качване, панорамната снимка ще бъде качена когато сте онлайн.
freefree


Последна актуализация: 1 март, 2015г.

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация