Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 21.12.14 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Хелоуин в Европа парк – 360˚ Панорама

Хелоуин в Европа парк – 360˚ Панорама

Ще се озовете на мрачно място, наподобяващо сцени от последния хорър, който сте гледали. По време на Хелоуин в Европа парк е пълно с тикви – фенери, а страховити същества ще обикалят около вас и ще ви принуждават да се качвате на зловещи атракции, които ще ви въртят през глава в тъмното…

 

Специално създадено представления и временни атракции ще ви държат под напрежение през цялата нощ. Не забравяйте да се облечете топло, преди да се впуснете в това приключение, защото температурите в нощта на 1 ноември могат да са смразяващи. Дори да сте посещавали Европа парк по-рано, в нощта на Хелоуин ще ви бъде много трудно да го познаете.

Проверете празничното работно време на Европа парк около Хелоуин в календара и купете билет онлайн на официалния сайт www.europapark.de

За да видите панорамата на цял екран, използвайте бутона Бутон цял екран в горния десен ъгъл на рамката. За да се „огледате“, използвайте инструмента в горния ляв ъгъл или кликнете и задръжте левия бутон на мишката върху изображението, след което „влачете“ в желаната посока. За отдалечаване или приближаване можете да използвате скрол бутона. В режим „цял екран“, за навигация можете да използвате и стрелките на клавиатурата.
 

Иска ли ви се да правите подобни панорами сами? Вече е съвсем лесно!

Инсталирайте това приложение на вашия телефон с Android или iOS, отделете малко време, за да се уверите само колко лесно е в действителност!

Google (Photo Sphere) Camera

Правете 360˚ Панорами на любите си места и събития по целия свят, качете ги в Google maps автоматично и ни изпратете линка, заедно с кратко описание, а ние ще ги публикуваме в тази рубрика.

Работи офлайнПриложението не изисква мрежова свързаност, за да работи. Ако сте активирали функцията за автоматично качване, панорамната снимка ще бъде качена когато сте онлайн.
freefree


Последна актуализация: 1 март, 2015г.

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация