Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Публикувано от на 22.01.15 в 360˚ ПАНОРАМА | 0 коментара

Пустинен залез в Намибия – 360˚ Панорама

Пустинен залез в Намибия – 360˚ Панорама

Питие на залез слънце – това е ритуал, който всеки гост в Намибия трябва да изпълни. Независимо дали ще се възползвате от услугите на екскурзовод или сами ще наемете високо проходима машина и ще отидете на върха на някоя пясъчна дюна, задължително условие е да имате перфектна видимост на запад и разбира се – да си носите джин с тоник и малко пастърма от местен пазар.

 

Докато слънцето се скрива зад хоризонта, то придава наситен розово-червен цвят на пясъчните дюни. Дори след залеза, това представление не е завършило – пред очите ви ще се открие неочакваната красота на пустинята, обагрена в цветове и сияеща в сумрака.

Панорама на залеза в Намибия

Питие на фона на залязващото слънце в пустинята

* На най-добро изживяване ще се насладите ако прегледате панорамата на цял екран, като използвате мишката за навигация. Панорамите на uncorneredmarket вече могат да се разглеждат и на мобилни устройства!

 

За авторите на „Пустинен залез в Намибия“

В рубриката 360˚ Панорама, Лудия Пътешественик представя избрани продукции на uncorneredmarket.com. Неговите създатели – Дан и Одри, са пътешественици и блогъри на пълен работен ден . Родени и израстнали в Прага, Чехия, те вземат решението да напуснат работа, както и родния си град и да се отдадат на обикаляне по света. По настоящем домът им е в Берлин, макар и да не се задържат в него за дълго. По думите им, немската столица е най-динамичният, красив и практичен град в Европа, поради което го избират за свой нов дом. Страстта им към пътуванията ги е отвеждала до интересни, нестандартни, а понякога и опасни места на цели 6 континента. Те са любители на техниката, опитни фотографи и умели дипломати, което определено им помага да се сближат с домакините си, независимо от местните обичаи. Разберете къде са били, къде са днес и къде ще бъдат утре Дан и Одри, като посетите техния блог – uncorneredmarket.com

Тази статия ви беше полезна? Тогава се абонирайте за Email бюлетина на Лудия Пътешественик - само така ще сте сред първите, научили за новите публикации в сайта! Последвайте ни в Twitter, Facebook или Google+, където ежедневно публикуваме интересна информация!

Вашият коментар

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация