Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Финал на УЕФА Лига Европа – Лион 2018

16 май @ 21:45 - 23:30

Финал на UEFA Лига Европа в Лион

Финалът на турнира Лига Европа през 2018г. ще се проведе в третия по големина френски град – Лион. „Парк ОЛ“ е чисто новият дом на местния „Олимпик“, чието построяване струва цели 415 милиона евро. Стадионът е открит на 9 януари 2016г. с мач от Лига 1.

Транспорт до стадиона

Стадионът се намира на 10км източно от центъра. До него може да се стигне с трамвай №3, спирка Decines Grand Large, която е на 10мин. пеша от стадиона. В дни, когато има събитие, се обслужва специално разклонение на линия 3, което стига до самият стадион. Началната спирка на трамвайната линия е Gare Part-Dieu в центъра на Лион.

Най-лесен и изгоден начин за пътуване до Лион е директен полет на WizzAir до едно от близките летища – Женева или Ница. Потърсете най-добрият вариант за полет (директен или с прекачване) с търсачката kiwi.com. Сравнете цените на местата за настаняване в Лион чрез Hotels Combined, прочетете най-надеждните ревюта от реални потребители в Trip Advisor или директно запазете избрания хотел в booking.com.

Закупуване на билет за Финала на Лига Европа в Лион 2018

Билетите, които не са заделени за спонсори или феновете на участващите отбори, ще бъдат пуснати в продажба на лотариен принцип. Регистрацията за лотарията ще се проведе от 15:00 часа (българско време) на 15 март до 15:00 часа на 22 март 2018г. Всеки участник може да заяви най-много два билета, които са поименни и не могат да бъдат преотстъпвани или препродавани. Банковите карти на регистрираните участници ще бъдат таксувани след края на лотарията, а билетите се изпращат по пощата.

Цените на билетите ще бъдат обявени на 15 март 2018г., като билетите ще са разделени по категории. Участниците нямат право да избират места – те се разпределят автоматично.

Цените, както и информация за регистрация в лотарията ще намерите на следния адрес: UEFA.com/tickets

Техническа информация за стадиона

Стадион „Парк Олимпик Лион“ е известен още с имената „Гран Стад ОЛ“ и „Стадион Групама“. Открит е за Европейското първенство по футбол във Франция през 2016г. Капацитетът му е 59 186 зрители. На него играе домакинските си мачове отборът на „Олимпик“ Лион.

Организатор

UEFA
Уебсайт:
www.uefa.com
За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация