Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Зарежда Събития

« All Събития

Рожден ден на Wizz Air

19 май, 2021

|Повтарящо се Събитие (Виж всички)

An event every year that begins at 12:00am on of май, repeating indefinitely

20%
Всяка година Wizz Air черпи за рождения си ден

От няколко години насам стана традиция Wizz Air да предлага отстъпка, валидна за всички полети, по случай рождения си ден. На 19 май 2004г. е открита първата база на авиокомпанията в Катовице, Полша (точно така, Полша, а не Унгария е страната, от която за първи път излита самолет с познатата на всички ни лилаво-бяла разцветка).

 

Вида на отстъпката е различен всяка година, но най-доброто, на което може да се надявате е 2 билета на цената на 1, а „най-лошото“ – 20% намаление. Непостоянна е и датата, на която е валидна отстъпката – тя варира с +/- 5 дни около 19 май. Желателно е да проверявате по-често email-а си, за да не пропуснете момента. Препоръчваме ви да съберете групата предварително и да изберете дестинацията, за да сте готови да за действие или просто да вземете най-изгодните билети независимо къде ще ви отведат те.

Детайли

Дата:
19 май, 2021
Стойност:
20%
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
Уебсайт:
www.wizzair.com

Място

Сайт на Wizz Air
Летище София
София, България
Уебсайт:
www.wizzair.com

Организатор

Wizz Air Унгария
За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация