Pages Menu
НАВИГАЦИЯ

Зарежда Събития

« All Събития

British Truck Racing – Brands Hatch (Ноември)

3 ноември - 4 ноември

от £19
British truck racing championship

Финалното 8-мо състезание за сезона ще определи кой от 12-те пилота (в Първа дивизия) на чудовищен 5-тонен тунингован камион с над 1000 конски сили, ще спечели титлата в тези серии. На старта машините се подреждат в обратен ред (най-бързите са в края на колоната), а ускорението е близко до това на Порше – всички предпоставки за напрегнато състезание са налице. На финала шампионът ще бъде награден, а сезонът закрит с пищни фойерверки. Събитието е подходящо за семейно посещение.

Достъп до пистата

Най-бързият начин да се придвижите от центъра на Лондон до писта Брандс Хач е с обществен транспорт – качете се на влак от гара Виктория в посока Кентърбъри. Слезте на гара Суонли (Swanley) и потърсете спирката на автобус 478 в посока West Kingsdown. 12-тата спирка е Брандс Хач.

Пътуващите с автомобил могат да намерят упътвания на картата по-долу.

Информация за пистата

Брандс Хач е една от най-известните писти, при това не само във Великобритания. Тя е домакин на 14 състезания от Формула 1 през 60-те, 70-те и 80-те години. Днес на нея се провеждат кръгове на няколко национални шампионата, сред които е и финалът на British Truck Racing през 2018г.

Корица: Tony Harrison

Организатор

British Truck Racing Association (BTRA)
Телефон:
+44 1332 810048
Email:
info@donington-park.co.uk
Уебсайт:
www.btra.co.uk

Място

Писта Брандс Хач
Brands Hatch Circuit Кент DA3 8NG Великобритания + Google Map
Телефон:
+44 1474 872331
Уебсайт:
www.brandshatch.co.uk
За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Повече информация